Veřejná zakázka: ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE NA DOSTAVBU BUDOV SO1 A SO2 V MONOBLOKU A VÝSTAVBU NOVÉ BUDOVY SO7 U MONOBLOKU V KLATOVSKÉ NEMOCNICI, a.s.

Informace o veřejné zakázce

Odpovědné veřejné zadávání

Uplatnění pravidel odpovědného veřejného zadávání.

  • Férové dodavatelské vztahy
    • a) legální zaměstnávání, důstojné pracovní podmínky a odpovídající úroveň bezpečnosti práce pro všechny osoby, které se na plnění veřejné zakázky budou podílet. V příloze č. 3 ZD zadavatel požaduje od poskytovatele doložení čestného prohlášení, kde se zavazuje, zajistit dodržování pracovněprávních předpisů, zejména zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů (se zvláštním zřetelem na regulaci odměňování, pracovní doby, doby odpočinku mezi směnami, atp.), zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů (se zvláštním zřetelem na regulaci zaměstnávání cizinců), a to vůči všem osobám, které se na plnění zakázky podílejí a bez ohledu na to, zda jsou práce na předmětu plnění prováděny bezprostředně dodavatelem či jeho poddodavateli a zajistit dodržování mezinárodních úmluv o lidských právech, sociálních či pracovních právech, zejména úmluv Mezinárodní organizace práce (ILO).
      b) sjednání a dodržování smluvních podmínek se svými poddodavateli srovnatelných s podmínkami sjednanými ve smlouvě na plnění veřejné zakázky, a to v rozsahu výše smluvních pokut a délky záruční doby (uvedené smluvní podmínky se považují za srovnatelné, bude-li výše smluvních pokut a délka záruční doby shodná se smlouvou na plnění veřejné zakázky), včasná platba poddodavatelům.
      c) řádné a včasné plnění finančních závazků svým poddodavatelům, kdy za řádné a včasné plnění se považuje plné uhrazení poddodavatelem vystavených faktur za řádně poskytnuté plnění k plnění veřejné zakázky, a to do 30 kalendářních dnů.
  • Podpora ekologicky šetrných řešení
    • a) Zadavatel zohlednil zásadu v předmětu plnění, kdy požaduje navrhnout ekonomicky přijatelná opatření k jejím úsporám (např. návrh osvětlení upravovaných prostorů, instalace pohybových čidel, která budou řídit intenzitu osvětlení apod., monitoring CO2), navrhnout vhodná opatření k ochraně životního prostředí, návrh nakládání s odpady a jejich recyklace, využití materiálů šetrných k životnímu prostředí a v souladu s právními předpisy zohlednit opatření BOZP. Zpracovatel projektu navrhne způsob na využití cirkulární ekonomiky, šetrné nakládání se zdroji surovin, šetrné nakládání s vodou, zdravé vnitřní prostředí. Zhotovitel navrhne vhodné řešení zajišťující tepelnou pohodu v zimních i letních měsících a instalaci vybavení pro monitorování provozu a zařízení pro podružná měření spotřeb energií. Zhotovitel navrhne vhodná opatření zmírňující negativní dopady provádění stavby na okolní prostředí. V rámci projektu bude podpořena možnost šetrného způsobu dopravy.
      b) Zadavatel požaduje snížení negativního dopadu jeho činnosti při plnění veřejné zakázky na životní prostředí: Úspora tištěné dokumentace - PD pro územní řízení a stavební povolení (nebo společné řízení) pouze 1 x na datovém nosiči v elektronické podobě. Počet paré v listinné podobě se bude odvíjet výhradně od potřeby stavebního úřadu a dotčených orgánů státní správy pro zajištění potřebných stanovisek +1 paré pro Objednatele.
  • Jiné
    • Zadavatel zohlednil zásadu inovace tím, že požaduje po zpracovateli projektové dokumentace navrhnout inovativní prvky – zapracování energetického managementu, větrání s rekuperací, pasivní prvky stínění, technologie šetrné k životnímu prostředí, využití obnovitelných zdrojů, smart technologie, apod.

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Datum Druh zprávy Odesílatel Předmět o.
01.09.2023 11:48 vysvětlení, doplnění, změna dokumentace Dana Kocová Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace    
01.09.2023 11:47 vysvětlení, doplnění, změna dokumentace Dana Kocová Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1    

Veřejné dokumenty

 

Přehled veřejných dokumentů

Název Popis Jméno souboru Velikost
Rozhodnutí o výběru dodavatele Oznámení - Rozhodnutí o výběru dodavatele
Zadavatel obdržel jednu nabídku, v souladu s § 122 odst. 2 ZZVZ hodnocení nebylo provedeno.
Dokument PDF Rozhodnutí o výběru.pdf 785.86 KB
Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele Dokument PDF Písemná zpráva zadavatele.pdf 693.94 KB

Formuláře

Žádné formuláře k zobrazení.

URL odkazy

Název URL odkazu URL adresa Akce
TED https://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:512441-2023:TEXT:CS:HTML
Věstník VZ https://vvz.nipez.cz/vyhledat-formular/477d56bf-d0bf-4d1b-af42-836d0e628911
registr smluv https://smlouvy.gov.cz/smlouva/26230247?backlink=3onmi
Věstník VZ - oznámení o výsledku ZŘ https://vvz.nipez.cz/vyhledat-formular/e9a5bc92-1bea-472b-b3bf-b55b8b1cdbbf.
URL této VZ v E-ZAK https://ezak.cnpk.cz/vz00009732

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky

Seznam účastníků

Název IČO Země sídla/podnikání/bydliště Nabídková cena
v Kč bez DPH
Nabídková cena
v Kč vč. DPH
Vyloučen
SIEBERT + TALAŠ, spol. s r.o. 06943187 Česká republika neuvedeno neuvedeno Ne

Vybraný dodavatel


Datum uzavření smlouvy: 20.10.2023

Název IČO Země sídla/podnikání/bydliště Smluvní cena
v Kč bez DPH
Smluvní cena
v Kč vč. DPH
SIEBERT + TALAŠ, spol. s r.o. 06943187 Česká republika 9 567 000,00 11 576 070,00

Skutečně uhrazená cena

Stav: Probíhá plnění smlouvy
Žádný záznam.