Veřejná zakázka: ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE NA DOSTAVBU BUDOV SO1 A SO2 V MONOBLOKU A VÝSTAVBU NOVÉ BUDOVY SO7 U MONOBLOKU V KLATOVSKÉ NEMOCNICI, a.s.

Informace o veřejné zakázce

Odpovědné veřejné zadávání

Uplatnění pravidel odpovědného veřejného zadávání.

  • Férové dodavatelské vztahy
    • a) legální zaměstnávání, důstojné pracovní podmínky a odpovídající úroveň bezpečnosti práce pro všechny osoby, které se na plnění veřejné zakázky budou podílet. V příloze č. 3 ZD zadavatel požaduje od poskytovatele doložení čestného prohlášení, kde se zavazuje, zajistit dodržování pracovněprávních předpisů, zejména zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů (se zvláštním zřetelem na regulaci odměňování, pracovní doby, doby odpočinku mezi směnami, atp.), zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů (se zvláštním zřetelem na regulaci zaměstnávání cizinců), a to vůči všem osobám, které se na plnění zakázky podílejí a bez ohledu na to, zda jsou práce na předmětu plnění prováděny bezprostředně dodavatelem či jeho poddodavateli a zajistit dodržování mezinárodních úmluv o lidských právech, sociálních či pracovních právech, zejména úmluv Mezinárodní organizace práce (ILO).
      b) sjednání a dodržování smluvních podmínek se svými poddodavateli srovnatelných s podmínkami sjednanými ve smlouvě na plnění veřejné zakázky, a to v rozsahu výše smluvních pokut a délky záruční doby (uvedené smluvní podmínky se považují za srovnatelné, bude-li výše smluvních pokut a délka záruční doby shodná se smlouvou na plnění veřejné zakázky), včasná platba poddodavatelům.
      c) řádné a včasné plnění finančních závazků svým poddodavatelům, kdy za řádné a včasné plnění se považuje plné uhrazení poddodavatelem vystavených faktur za řádně poskytnuté plnění k plnění veřejné zakázky, a to do 30 kalendářních dnů.
  • Podpora ekologicky šetrných řešení
    • a) Zadavatel zohlednil zásadu v předmětu plnění, kdy požaduje navrhnout ekonomicky přijatelná opatření k jejím úsporám (např. návrh osvětlení upravovaných prostorů, instalace pohybových čidel, která budou řídit intenzitu osvětlení apod., monitoring CO2), navrhnout vhodná opatření k ochraně životního prostředí, návrh nakládání s odpady a jejich recyklace, využití materiálů šetrných k životnímu prostředí a v souladu s právními předpisy zohlednit opatření BOZP. Zpracovatel projektu navrhne způsob na využití cirkulární ekonomiky, šetrné nakládání se zdroji surovin, šetrné nakládání s vodou, zdravé vnitřní prostředí. Zhotovitel navrhne vhodné řešení zajišťující tepelnou pohodu v zimních i letních měsících a instalaci vybavení pro monitorování provozu a zařízení pro podružná měření spotřeb energií. Zhotovitel navrhne vhodná opatření zmírňující negativní dopady provádění stavby na okolní prostředí. V rámci projektu bude podpořena možnost šetrného způsobu dopravy.
      b) Zadavatel požaduje snížení negativního dopadu jeho činnosti při plnění veřejné zakázky na životní prostředí: Úspora tištěné dokumentace - PD pro územní řízení a stavební povolení (nebo společné řízení) pouze 1 x na datovém nosiči v elektronické podobě. Počet paré v listinné podobě se bude odvíjet výhradně od potřeby stavebního úřadu a dotčených orgánů státní správy pro zajištění potřebných stanovisek +1 paré pro Objednatele.
  • Jiné
    • Zadavatel zohlednil zásadu inovace tím, že požaduje po zpracovateli projektové dokumentace navrhnout inovativní prvky – zapracování energetického managementu, větrání s rekuperací, pasivní prvky stínění, technologie šetrné k životnímu prostředí, využití obnovitelných zdrojů, smart technologie, apod.

Položky předmětu

Žádné záznamy.

Zadávací dokumentace

Kvalifikační dokumentace není poskytována (resp. je součástí zadávací dokumentace).

Zadávací dokumentace je poskytována elektronicky bez omezení.

Zadávací dokumentace - soubory ke stažení

Název Popis Jméno souboru Velikost
Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Dokument PDF Zadávací dokumentace.pdf 1.09 MB
Příloha č. 1 ZD Krycí list nabídky Dokument MS Word Příloha č. 1 - Krycí list.docx 74.71 KB
Příloha č. 2 ZD Smlouva o dílo - návrh Dokument MS Word Příloha č. 2 - Návrh smlouvy o dílo_PD.docx 90.00 KB
Příloha č. 3 ZD Prohlášení o způsobilosti, kvalifikaci a OVZ Dokument MS Word Příloha č. 3 - Prohlášení o způsobilosti, kvalifikaci a OVZ.DOCX 57.08 KB
Příloha č. 4 ZD Architektonicko - provozní studie Dokument PDF Příloha č. 4 - Architektonicko - provozní studie.pdf 4.40 MB
Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 Dokument PDF Vysvětlení zadávací dokumentace č.1.pdf 618.69 KB

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Datum Druh zprávy Odesílatel Předmět o.
01.09.2023 11:48 vysvětlení, doplnění, změna dokumentace Dana Kocová Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace    
01.09.2023 11:47 vysvětlení, doplnění, změna dokumentace Dana Kocová Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1    

Veřejné dokumenty

 

Přehled veřejných dokumentů

Název Popis Jméno souboru Velikost
Rozhodnutí o výběru dodavatele Oznámení - Rozhodnutí o výběru dodavatele
Zadavatel obdržel jednu nabídku, v souladu s § 122 odst. 2 ZZVZ hodnocení nebylo provedeno.
Dokument PDF Rozhodnutí o výběru.pdf 785.86 KB
Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele Dokument PDF Písemná zpráva zadavatele.pdf 693.94 KB

Formuláře

Žádné formuláře k zobrazení.

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky

Seznam účastníků

Název IČO Země sídla/podnikání/bydliště Nabídková cena
v Kč bez DPH
Nabídková cena
v Kč vč. DPH
Vyloučen
SIEBERT + TALAŠ, spol. s r.o. 06943187 Česká republika neuvedeno neuvedeno Ne

Vybraný dodavatel


Datum uzavření smlouvy: 20.10.2023

Název IČO Země sídla/podnikání/bydliště Smluvní cena
v Kč bez DPH
Smluvní cena
v Kč vč. DPH
SIEBERT + TALAŠ, spol. s r.o. 06943187 Česká republika 9 567 000,00 11 576 070,00

Skutečně uhrazená cena

Stav: Probíhá plnění smlouvy
Žádný záznam.