Veřejná zakázka: Odizolování spodní stavby a rekonstrukce jídelny včetně zázemí SŠ Rokycany - 3.vyhlášení

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 6584
Systémové číslo: P18V00000542
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Datum zahájení: 02.07.2018
Nabídku podat do: 20.07.2018 10:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Odizolování spodní stavby a rekonstrukce jídelny včetně zázemí SŠ Rokycany - 3.vyhlášení
  • Druh veřejné zakázky: Stavební práce

Stručný popis předmětu:
Jedná se o komplexní řešení odvlhčení hlavní budovy školy, resp. odizolování spodní stavby a rekonstrukci jídelny včetně zázemí, kterým je mytí nádobí. Stavba se týká pouze 1.PP hlavní budovy, jejího bezprostředního okolí v souvislosti s řešením dešťové kanalizace, drenáží a dále celého prostoru jídelny v 1.NP. Hlavní budova školy postrádá funkční hydroizolaci spodní stavby a díky tomu je 1.PP (tj. jediná přístupová chodba by do jídelny, sklady a zázemí školníka) ve špatném technickém stavu. Pro odizolování spodní stavby je navržen komplexní systém drenáží po obvodu dotčené části budovy. Bude provedeno přímé napojení všech těchto dešťových svodů krátkými úseky nové ležaté dešťové kanalizace do areálové kanalizace přes lapače střešních splavenin. Dešťová voda ze střechy hlavní budovy školy bude takto usměrněna tak, aby nezatékala do budovy a nezpůsobovala škody vlhkostí v celém rozsahu 1.PP. V 1.PP budou provedeny kompletně nové podlahy včetně hydroizolace, v rámci komplexní sanace vlhkosti bude provedeno odizolování pomocí infuzních clon prováděných tlakovou injektáží. Budou kompletně provedeny nové omítky z části budou sanační. Z části budou osazena nová sklepní okna v 1.PP. Budou kompletně osazeny nové vnitřní dveře v celém rozsahu 1.PP. Bude provedena úprava a nové provedení rozvodů elektroinstalace v požadovaném rozsahu, nové osvětlení v prostorách 1.PP. Vytápění v dotčených prostorách zůstane stávající, otopná tělesa včetně veškerého potrubí budou nově natřena.
Prostor jídelny v 1.NP bude kompletně stavebně rekonstruován. Bude provedena nová podlaha, omítky, omyvatelné nátěry, osvětlení, otopná tělesa s potrubím budou nově natřeny. Zázemí jídelny, kterým je myšleno mytí nádobí a sklad, bude také stavebně rekonstruováno, bude provedena nová podlaha, nové podlahové vpusti, nové omítky, obklady, osazeny nové vnitřní a domovní dveře a jedno nové okno. Stávající vybavení je plně funkční, bude kompletně demontováno a po provedení stavebních úprav bude osazeno zpět jen výlevka bude osazena jako nová. Bude provedeno nové osvětlení, ověřené výpočtem, stávající VZT bude vyčištěna a bude proveden její komplexní servis (filtry atd.).

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: zjednodušené podlimitní řízení
  • Režim veřejné zakázky: podlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 7 100 000 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Střední škola, Rokycany, Jeřabinová 96/III
  • IČO: 18242171
  • Poštovní adresa:
    Jeřabinová 96
    33701 Rokycany
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 213788

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Nabídka musí být podána v písemné formě v českém jazyce, a to buď v elektronické podobě prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK, nebo v listinné podobě.

Elektronickou nabídku lze podat v detailu příslušné veřejné zakázky po registraci a přihlášení účastníka (dodavatele) v systému E-ZAK na URL adrese https://ezak.cnpk.cz/.

Listinnou nabídku lze podat na adrese:
Centrální nákup, příspěvková organizace
Vejprnická 663/56
318 00 Plzeň

Podrobnější informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky