Veřejná zakázka: Úklidové služby pro SPŠD, Plzeň - kalendářní rok 2024

Informace o veřejné zakázce

Odpovědné veřejné zadávání

Uplatnění pravidel odpovědného veřejného zadávání.

  • Podpora důstojných pracovních podmínek
    • Zadavatel požaduje, aby dodavatel při plnění předmětu plnění veřejné zakázky zajistil legální zaměstnávání, důstojné pracovní podmínky a odpovídající úroveň bezpečnosti práce pro všechny osoby, které se na plnění veřejné zakázky budou podílet. Zadavatel požaduje doložení čestného prohlášení, kde se dodavatel zavazuje, zajistit dodržování pracovněprávních předpisů, zejména zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů, zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů, a to vůči všem osobám, které se na plnění zakázky podílejí a bez ohledu na to, zda jsou práce na předmětu plnění prováděny bezprostředně dodavatelem či jeho poddodavateli a zajistit dodržování mezinárodních úmluv o lidských právech, sociálních či pracovních právech, zejména úmluv Mezinárodní organizace práce (ILO)
  • Přínos pro místní ekonomiku, komunitu
    • Zadavatel dále zohlednil sociální aspekt odpovědného zadávání ve smyslu zaměstnanosti v regionu, kdy zadavatelem budou osloveni výzvou k účasti v zadávacím řízení lokální (místní) firmy nebo menší firmy pro podporu zaměstnanosti v regionu, a to min. 3 firmy.

Položky předmětu

Název CPV kód Doplňkové kódy
Úklidové práce 98341130-5
Úklid škol 90919300-5
Čištění oken 90911300-9

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

 

Přehled veřejných dokumentů

Název Popis Jméno souboru Velikost
ROZHODNUTÍ O VÝBĚRU DODAVATELE Rozhodnutí o výběru dodavatele - podepsané Dokument PDF Příloha 9_Rozhodnutí_úklidové služby 2024.pdf 102.99 KB

Formuláře

Žádné formuláře k zobrazení.

URL odkazy

Název URL odkazu URL adresa Akce
URL této VZ v E-ZAK https://ezak.cnpk.cz/vz00010955

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky