Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: část 1: Výměna okenních výplní, stínící techniky a svítidel
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy stávajícího objektu střední školy v Horažďovicích. Stavba střední školy (dříve kláštera) je pozdně gotická budova z roku cca 1500, později barokně přestavěna v r. 1685-1709. Jedná se o kulturní památku, kat. číslo 1000126440 (prohlášeno kulturní památkou Ministerstvem kultury, chráněno od 3. 5. 1958).
Stavební úpravy se týkají výměny oken téměř v plném rozsahu, které jsou z roku 1997 a nynějším energetickým standardům nevyhovují. Dále se jedná o opatření některých stávajících oken žaluziemi. Dále výměna některých svítidel dle technické specifikace. Tyto stavební úpravy jsou za účelem snížení energetické náročnosti budovy.
Většina nových oken budou dřevěná špaletová; vnější křídlo bude zaskleno izolačním dvojsklem tl. 22 mm (4-14-4), vnitřní křídlo bude zaskleno jednoduchým zasklením z floatovaného skla tl. 4 mm. Obvod profilů vnějších křídel bude osazen profilovaným dvoustupňovým těsněním. Součinitel prostupu tepla celého okna bude dosahovat maximálně hodnoty Uw = 1,2 W/m2K.
Nové dveře budou provedeny jako kopie stávajících, budou shodné velikosti a členění; budou kopírovány profilace rámu, křídel i zasklívacích lišt. Konstrukce bude provedena z dřevěných lepených hranolů, výplň bude PUR deskou. Exteriérové dveře budou zaskleny izolačním dvojsklem tl. 22 (4-14-4). Součinitel prostupu tepla dveří bude dosahovat maximálně hodnoty Ud=1,7 W/m2K.
Uvedený popis předmětu plnění je pouze výtahem z projektové dokumentace. Předmět plnění je podrobně vymezen projektovou dokumentací vč. soupisu prací a výkazu výměr (Příloha č.3 ZD) a Návrhem smlouvy o dílo, který tvoří Přílohu č. 2 Zadávací dokumentace.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://ezak.cnpk.cz)
Kontakt: Ing. Štěpánka Hamatová - administrátor VZ
e-mail: stepanka.hamatova@cnpk.cz
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: bez výzvy v E-ZAK
Datum předložení nabídky: 29.03.2021 10:00
Datum zahájení: 08.03.2021 15:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky:
Odpovědné zadávání: