Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Nový vstup, přístavba a vestavba šaten, pavilony „B“ a „C“ – SOUE Plzeň
Odesílatel Jana Dvorská
Organizace odesílatele Centrální nákup Plzeňského kraje, příspěvková organizace [IČO: 72046635]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 05.06.2015 08:40:43
Předmět Dodatečné informace č. 2

Dodatečné informace č. 2
Střední odborné učiliště elektrotechnické, Plzeň, IČO: 69456330, se sídlem Vejprnická 56, 318 02 Plzeň (dále jen „zadavatel“), prostřednictvím administrátora (Centrální nákup, příspěvková organizace), poskytuje všem uchazečům dodatečné informace k zadávacím podmínkám podlimitní veřejné zakázky na stavební práce s názvem „Nový vstup, přístavba a vestavba šaten, pavilony „B“ a „C“ – SOUE Plzeň“, ev. č. VVZ: 512020.



I.
Zadavatel obdržel od dodavatelů následující dotazy (žádost o dodatečné informace):


Dotaz č. 5
V objektu „oprava objektu kanceláře + 1.bj“ jsme ve výkazu výměr nenašli nové WC kombi + úpravu ZTI. Prosíme o doplnění do VV.


Odpovědi zadavatele na jednotlivé dotazy v rámci poskytnutí Dodatečných informací č.2:


Odpověď zadavatele na Dotaz č. 5:
Zadavatel znovu prověřil soulad mezi Zadávací dokumentací Přílohou č. 6 – Projektová dokumentace pro provádění stavby a Přílohu č. 7 – Soupis prací vč. výkazu výměr.
Zadavatel po kontrole doplňuje do Přílohy č. 7 - Soupis prací vč. výkazu výměr, do složky „2-OBJEKT_KANC + 1BJ“, do souboru „1-stavební část“ novou položku č. 42 (D 725 – Zdravotechnika – zařizovací předměty, D+M WC kombi mísy – 1 ks.). Zároveň zařazením nové položky dochází k posunu (přečíslování) dalších následných položek o jednu pozici.
Zadavatel proto pro sjednocení Zadávací dokumentace, přílohou těchto dodatečných informací č. 2, přikládá nový soubor: „1-stavební část-NOVÝ“, patřící do složky „2-OBJEKT_KANC + 1BJ“, zadávací dokumentace, příloha č. 7 - Soupis prací vč. výkazu výměr, který nahrazuje původní. (Tento nový již obsahuje doplněnou položku č. 42 a následné přečíslování ostatních následujících položek). Zadavatel žádá uchazeče, aby ocenili tento nový soubor „1-stavební část-NOVÝ“, místo původního.



II.
Vzhledem k tomu, že dodatečné informace nemění zadávací podmínky, pouze doplňují jednu položku, neprodlužuje zadavatel lhůtu pro podání nabídek, která tak končí 18. 06. 2015 v 10:00 hodin. Tento termín je platný jak pro podání nabídek v listinné podobě, tak pro podání nabídek v elektronické podobě.
Otevírání obálek s nabídkami se uskuteční dne 18. 06. 2015 v 10:00 hod. v sídle Centrálního nákupu, příspěvkové organizace, v zasedací místnosti č. 9.


Příloha:
• soubor „1-stavební část-NOVÝ“, patřící do složky „2-OBJEKT_KANC + 1BJ“, zadávací dokumentace, příloha č. 7 - Soupis prací vč. výkazu výměr

Za pověřenou osobu, Jana Dvorská.


Přílohy
- Dodatečné informace č. 2.docx (191.76 KB)
- 1-stavebni cast-NOVÝ.xls (379.00 KB)