Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Dynamický nákupní systém Dynamický nákupní systém na dodávky IT vybavení pro Plzeňský kraj - Krajský úřad Plzeňského kraje (KÚPK) a právnické osoby zřizované nebo zakládané Plzeňským krajem a právnické osoby, ve kterých je Plzeňský kraj většinovým společníkem nebo akcionářem
Odesílatel Tomáš Mosinger
Organizace odesílatele Centrální nákup Plzeňského kraje, příspěvková organizace [IČO: 72046635]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 11.06.2013 13:18:16
Předmět Re: Žádost o poskytnutí dodatečných informací

Ve věci zavádění dynamického nákupního systému „Dynamický nákupní systém na dodávky IT vybavení pro Plzeňský kraj - Krajský úřad Plzeňského kraje (KÚPK) a právnické osoby zřizované nebo zakládané Plzeňským krajem a právnické osoby, ve kterých je Plzeňský kraj většinovým společníkem nebo akcionářem“ zadavatel poskytuje uchazečům následující dodatečné informace k zadávacím podmínkám.

Centrální zadavatel: Centrální nákup, příspěvková organizace
Sídlo: Vejprnická 663/56, 318 00 Plzeň
IČ: 72046635
Zastoupený: Ing. Jiřím Heranem, ředitelem

Dotaz č. 1
Dobrý den, v požadavku bodu 8.11 ZD je uveden požadavek na opatření předběžné nabídky elektronickým podpisem. Může oprávněná osoba za společnost zmocnit jinou osobu k elektronickému podpisu za tuto osobu? Bude stačit tato plná moc naskenovaná a přiložená společně s ostatními doklady předběžné nabídky? Děkujeme za odpověď.

Odpověď č. 1
Zadavatel sděluje, že je možné, aby oprávněná osoba za uchazeče zplnomocnila jinou osobu k opatření datové zprávy platným zaručeným elektronickým podpisem založeným na kvalifikovaném certifikátu. Příslušná plná moc sepsaná v listinné podobě bude převedena například oskenováním do elektronické formy a takto vložena do datové zprávy, v tomto případě tedy bude součástí předběžné nabídky.


Přílohy
- Dodatečné informace č. 2.doc (224.00 KB)

Původní zpráva

Datum 10.06.2013 08:45:59
Předmět Žádost o poskytnutí dodatečných informací

Dobrý den, v požadavku bodu 8.11 ZD je uveden požadavek na opatření předběžné nabídky elektronickým podpisem. Může oprávněná osoba za společnost zmocnit jinou osobu k elektronickému podpisu za tuto osobu? Bude stačit tato plná moc naskenovaná a přiložená společně s ostatními doklady předběžné nabídky? Děkujeme za odpověď