Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Dynamický nákupní systém Dynamický nákupní systém na dodávky IT vybavení pro Plzeňský kraj - Krajský úřad Plzeňského kraje (KÚPK) a právnické osoby zřizované nebo zakládané Plzeňským krajem a právnické osoby, ve kterých je Plzeňský kraj většinovým společníkem nebo akcionářem
Odesílatel Tomáš Mosinger
Organizace odesílatele Centrální nákup Plzeňského kraje, příspěvková organizace [IČO: 72046635]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 13.05.2013 14:21:25
Předmět Dodatečné informace č. 1

Ve věci zavádění dynamického nákupního systému „Dynamický nákupní systém na dodávky IT vybavení pro Plzeňský kraj - Krajský úřad Plzeňského kraje (KÚPK) a právnické osoby zřizované nebo zakládané Plzeňským krajem a právnické osoby, ve kterých je Plzeňský kraj většinovým společníkem nebo akcionářem“ zadavatel poskytuje uchazečům následující dodatečné informace k zadávacím podmínkám.

Centrální zadavatel: Centrální nákup, příspěvková organizace
Sídlo: Vejprnická 663/56, 318 00 Plzeň
IČ: 72046635
Zastoupený: Ing. Jiřím Heranem, ředitelem

Dotaz č. 1
Dobrý den, prosím o bližší vysvětlení formulace v bodě 9.1. Zadávací dokumentace: "Zadavatel požaduje, aby v rámci předběžné nabídky dodavatel předložil INFORMACE o předmětu veřejné zakázky, na kterou podává předběžnou nabídku podle bodů 3.1. a 3.2. ...". Jaké INFORMACE má zadavatel na mysli? Můžete prosím upřesnit, co konkrétně má být ohledně předmětu nabídky v předběžné nabídce uvedeno?

Odpověď č. 1
Zadavatel požaduje, aby uchazeč/dodavatel v předběžné nabídce uvedl, na které konkrétní komodity uvedené v bodě 3.1 Předmět veřejné zakázky zadávací dokumentace, respektive vymezené CPV kódy v bodě 3.2 zadávací dokumentace, podává předběžnou nabídku.


Přílohy
- Dodatečné informace č. 1.doc (224.00 KB)