Veřejná zakázka: Část C - PLC

Informace o části veřejné zakázky

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 6128
Jedná se o část veřejné zakázky: Modernizace vybavení odborných učeben Gymnázia a SOŠ, Rokycany – síťové sestavy, výpočetní technika, PLC

Název a popis předmětu

  • Název: Část C - PLC

Stručný popis předmětu:
Modernizace vybavení odborných učeben Gymnázia a SOŠ, Rokycany – část C - PLC (programovatelné logické automaty).
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka produktu PLC společnosti Siemens. Výuka na produktech společnosti Siemens je součástí školního výukového programu zadavatele. Z tohoto důvodu zadavatel požaduje konkrétní produkty.
Cílem VZ je vytvoření 12 stejných pracovišť s PLC s7-1200 s CPU 1214C, které jsou obsažené ve dvou sadách TRAINING BUNDLE CPU1214C DC/DC/DC, tyto PLC obsahují 14 DI a 10 DO. Tyto sady navíc obsahují SW licenci a simulátor vstupů. Dále také vytvoření 3 pracovišť s PLC s analogovými moduly a samozřejmě s licencemi na příslušný SW. Ke všem PLC budou zakoupeny napájecí zdroje, switch modul a dotykové panely tak, aby každý žák mohl pracovat s HMI a ovládat modely i přes dotykovou obrazovku.
Vzhledem k co nejvyššímu využití možností daných PLC, je nutno pořídit a dodat i router, switch, server, wifi modul, ethernet modul, anténu a potřebný SW k daným síťovým zařízením.


Předpokládaná hodnota

  • 433 000 Kč bez DPH

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky