DBID: 2405
Systémové číslo: P14V00000117 Evidenční číslo zadavatele: OFPEU
Počátek běhu lhůt:
25.02.2014
Nabídku podat do:
07.03.2014 10:00
Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu
Název: Environmentálně šetrná gastronomie - vytvoření vzdělávacího programu
Druh veřejné zakázky: Služby
Stručný popis předmětu: Projekt vytváří inovativní formou prostor pro rozšíření specializovaného vzdělávání žáků gastronomických oborů a propojuje ho s environmentálním rozměrem vzdělávání v sektoru veřejného stravování a navazujících oborů. Vytváří platformu spolupráce mezi žáky z Plzeňského kraje a Horní Falce. Propojuje oba regiony společným vzdělávacím programem, jehož součástí je proces inovace školních vzdělávacích plánů na obou stranách hranice směrem k moderním gastronomickým trendům – regionální potraviny, biopotraviny apod. Vytváří prostor pro předávání a sledování nejnovějších trendů (technologie, výzkum…) ve výše zmíněném sektoru služeb.
Postup zadání, předpokládaná hodnota
Postup:
VZMR s povinně uveřejněnou výzvou nejméně 3 dodavatelům
Režim veřejné zakázky:
VZ malého rozsahu
Předpokládaná hodnota:
1 265 496 Kč bez DPH
Zadavatel
Úřední název: Plzeňský kraj
IČO: 70890366
Poštovní adresa:
Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050458
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Nabídky v listinné podobě se podávají na podatelnu Krajského úřadu Plzeňského kraje na adrese Škroupova 18, 306 13 Plzeň
a
Nabídky v elektronické podobě se podávají prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://ezak.cnpk.cz) v profilu veřejné zakázky