DBID: 11832
Systémové číslo: P25V00000125
Datum zahájení:
04.04.2025
Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu
Název: Zajištění cateringových služeb pro letní kempy z projektu Plzeňského kraje 2025 - 2027
Druh veřejné zakázky: Dodávky
Zakázka je dělena na části
(jako samostatná zadávací řízení)
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky je zajištění cateringových služeb na vzdělávacích akcích pro žáky z projektu Plzeňského kraje období 2025 až 2027.
VZ je rozdělena na 2 části.
Vše dle požadavků zadavatele uvedených v zadávacích podmínkách
Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota
Druh řízení:
převážně zakázka malého rozsahu - uzavřená výzva
Režim veřejné zakázky:
VZ malého rozsahu
Předpokládaná hodnota:
887 142 Kč bez DPH
Identifikátor dotačního projektu:
Operační program Jan Amos Komenský
Místo plnění
Plzeňský kraj
Zadavatel
Úřední název: Plzeňský kraj
IČO: 70890366
Poštovní adresa:
Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050458
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://ezak.cnpk.cz)
Zadavatel zohlednil zásadu, když požaduje, aby poskytovatel při plnění předmětu veřejné zakázky zajistil dodržování pracovněprávních předpisů, zejména zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů (se zvláštním zřetelem na regulaci odměňování, pracovní doby, doby odpočinku mezi směnami, atp.), zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů (se zvláštním zřetelem na regulaci zaměstnávání cizinců), a to vůči všem osobám, které se na plnění zakázky podílejí a bez ohledu na to, zda jsou práce na předmětu plnění prováděny bezprostředně poskytovatelem či jeho poddodavateli;
Podpora ekologicky šetrných řešení
Zadavatel zásady na udržitelnost pořádaných akcí zapracoval, ve svých požadavcích na plnění VZ, a to ve Výzvě k podání nabídky, Technické specifikaci a Návrhu smlouvy. Zadavatel zapracoval požadavky na stravovací služby, které musí splňovat platné hygienické normy a veškeré normy stanovené pro stravování. Stravování musí také být v souladu se zásadami zdravé výživy a s požadavky na dodávky sezonní ovoce a zeleniny v rámci poskytování stravy atd. Nápoje a jídlo budou podávány do opakovaně použitelného nádobí (sklo, porcelán apod.)