Veřejná zakázka: Úspory energie, SOU stavební, Plzeň, areál Borská 55 – zateplení a VZT

Informace o veřejné zakázce

Odpovědné veřejné zadávání

Uplatnění pravidel odpovědného veřejného zadávání.

  • Podpora praxe, zvyšování kvalifikace a rekvalifikací
    • Zadavatel požaduje po Zhotoviteli, aby v rámci plnění Smlouvy uspořádal před dokončením Díla exkurzi pro žáky SOU stavebního, kde bude v rámci podpory technického vzdělávání prezentovat prováděné práce vč. odborného výkladu.
  • Férové dodavatelské vztahy
    • Sjednání a dodržování smluvních podmínek se svými Poddodavateli srovnatelných s podmínkami sjednanými ve Smlouvě, a to v rozsahu výše smluvních pokut a délky záruční doby (uvedené smluvní podmínky se považují za srovnatelné, bude-li výše smluvních pokut a délka záruční doby shodná se Smlouvou).

      Řádné a včasné plnění finančních závazků svým Poddodavatelům, kdy za řádné a včasné plnění se považuje plné uhrazení Poddodavatelem vystavených faktur za prokazatelně provedené a předané práce v požadovaném rozsahu a kvalitě. Pokud dodavatel neuzná Poddodavatelem předané dílo nebo jeho část za dostatečné a z uvedeného důvodu neuhradí vystavenou fakturu, tato skutečnost musí být podložena písemným dokladem.
  • Podpora ekologicky šetrných řešení
    • Zadavatel zohlednil zásadu v předmětu plnění, kdy požaduje navrhnout ekonomicky přijatelná opatření k úsporám energií, navrhnout vhodná opatření k ochraně životního prostředí, návrh nakládání s odpady a jejich recyklace, využití materiálů šetrných k životnímu prostředí a v souladu s právními předpisy zohlednit opatření BOZP.
  • Jiné
    • Zadavatel požaduje, aby dodavatel při plnění předmětu plnění Veřejné zakázky zajistil legální zaměstnávání, důstojné pracovní podmínky a odpovídající úroveň bezpečnosti práce pro všechny osoby, které se na plnění Veřejné zakázky budou podílet.

Položky předmětu

Žádné záznamy.

Zadávací dokumentace

Kvalifikační dokumentace není poskytována (resp. je součástí zadávací dokumentace).

Zadávací dokumentace je poskytována elektronicky bez omezení.

Zadávací dokumentace - soubory ke stažení

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Datum Druh zprávy Odesílatel Předmět o.
15.05.2024 14:51 vysvětlení, doplnění, změna dokumentace Dana Kocová Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1    

Veřejné dokumenty

 
Žádné dokumenty k zobrazení.

Formuláře

Žádné formuláře k zobrazení.

URL odkazy

Název URL odkazu URL adresa Akce
URL této VZ v E-ZAK https://ezak.cnpk.cz/vz00011055