Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Gymnázium Stříbro - Rekonstrukce a zateplení obálky školních budov a Rekonstrukce a instalace vzduchotechniky k zabezpečení zdravého prostředí pro žáky
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy stávajícího objektu využívaného jako škola a její zázemí – tělovýchova, stravování. Stavební úpravy řeší zateplení vnějšího pláště objektu, výměnu oken a dveří v obvodovém zdivu a odstranění statických vad pláště před jeho zateplením. Před provedením zateplení dojde k provedení opravy atik a provedení dodatečných dilatací obvodového zdiva. V rámci navržených stavebních úprav je řešena nová VZT jako náhrada za stávající dožilou v prostoru jídelny a kuchyně. Dále jsou doplněny VZT jednotky v jednotlivých učebnách. Barevné řešení fasády je v kombinaci tmavě zelené barvy a světle zelené a šedého marmolitového soklu. V souvislosti s umístěním nových VZT jednotek bude provedena úprava stávajícího rozvodu elektro v objektu.
Před zateplením je nutné provést kompletní opravu dilatací celého objektu a opravu atikového zdiva dle projektové dokumentace – Stavebně konstrukční část.
Předmětem veřejné zakázky je též zpracování dokumentace skutečného provedení stavby, výrobní dokumentace pořízené během realizace, v počtu 2 paré + kompletní dokumentace na datovém nosiči.
Uvedený popis předmětu plnění je pouze výtahem z projektové dokumentace. Předmět plnění je podrobně vymezen projektovou dokumentací, soupisem prací a výkazem výměr.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://ezak.cnpk.cz)
Kontakt: administrátor VZ: Ing. Hamatová Štěpánka
stepanka.hamatova@cnpk.cz
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: bez výzvy v E-ZAK
Datum předložení nabídky: 03.08.2020 10:00
Datum zahájení: 02.07.2020 15:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky:
Odpovědné zadávání: