Informace a doklady nezbytné k posouzení, zda byly požadavky splněny:
|
1) Dle § 56 odst. 2 písm. a) ZVZ Seznam obdobných služeb jím poskytnutých v posledních 3 letech. U každého seznamu částí II - IV uvede dodavatel rozsah poskytnutých služeb a dobu jejich realizace; přílohou tohoto seznamu musí být:
1. osvědčení vydané veřejným zadavatelem, pokud byly služby poskytovány veřejnému zadavateli, nebo
2. osvědčení vydané jinou osobou, pokud byly služby poskytovány jiné osobě než veřejnému zadavateli, nebo
3. čestné prohlášení dodavatele, pokud byly služby poskytovány jiné osobě než veřejnému zadavateli a není-li současně možné osvědčení podle bodu 2 od této osoby získat z důvodů spočívajících na její straně.
2) Dle § 56 odst. 2 písm. e) ZVZ dodavatel doloží pro část III osvědčení o odborné kvalifikaci dodavatele.
3) Dle § 56 odst. 2 písm. h) ZVZ Přehled technického a provozního zařízení, které bude mít dodavatel při plnění veřejné zakázky k dispozici.
|
|
Minimální úroveň případně požadovaných standardů:
(je-li to relevantní)
|
1a) V části II dodavatel doloží seznam min. 18 (6 ročně) jím poskytnutých obdobných služeb (exkurze, kurzy, školení, konference apod.) za poslední 3 roky.
1b) V části III dodavatel doloží seznam min. 10 obdobných služeb (z toho min. 2x zajištění celodenního cateringu, 2x zajištění půldenního cateringu a 2x zajištění coffee-breaku – vše orientačně dle specifikace uvedené výše) jím poskytnutých v posledních 3 letech.
1c) V části IV dodavatel doloží seznam min. 5 obdobných služeb (hromadné ubytování min. 25 osob - účastníků akce) jím poskytnutých v posledních 3 letech.
2) Dodavatel doloží, že realizátorem služby bude minimálně 1 odborník na gastronomii s minimální praxí v gastronomii v rozsahu 3 let. Vzdělání a praxi doloží stručným profesním životopisem.
3a) V části I dodavatel doloží seznam vozového parku, který bude obsahovat min. 3 autobusy dle specifikace uvedené výše. Min. 2 z těchto autobusů musí být vybaveny klimatizací.
3b) Pro část III doloží uchazeč dispozici s chladícím vozem.
|
|