upozornění Pozor! Datová zpráva byla narušena a je možné, že s ní někdo záměrně manipuloval. Prosím, kontaktujte provozovatele systému.

Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení ZATEPLENÍ A REKONSTRUKCE OPLÁŠTĚNÍ OBJEKTU ZZSPK
Odesílatel Jana Dvorská
Organizace odesílatele Centrální nákup Plzeňského kraje, příspěvková organizace [IČO: 72046635]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 01.06.2015 12:48:03
Předmět Dodatečné informace č. 1

Dodatečné informace č. 1
Zdravotnická záchranná služba Plzeňského kraje, IČO: 45333009, se sídlem Klatovská 2960/200i, 301 00 Plzeň (dále jen „zadavatel“), prostřednictvím administrátora (Centrální nákup, příspěvková organizace), poskytuje všem uchazečům dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce s názvem „Zateplení a rekonstrukce opláštění objektu ZZSPK“. Zároveň byly tyto Dodatečné informace č. 1 uveřejněny v systému E-ZAK (https://ezak.cnpk.cz/contract_display_3675.html).

I.
Zadavatel obdržel od jednoho z dodavatelů následující dotazy (žádost o dodatečné informace):

Dotaz č. 1
„Ve VV nenalezena položka na sondy stávajícího fasádního systému. Je požadavek? Bude provedena úprava nebo má budou práce součástí VRN - položky 1?“
Dotaz č. 2
„V PD je uvedeno, že zavěšená fasáda má splňovat odolnost 30 min jak je to prosím myšleno? Má být jen dodrženo, aby nově umisťovaná minerální izolace splňovala odolnost 30 minut? Není totiž možné, aby fasáda jako celek, měla odolnost 30 minut, jelikož zavěšené fasády mají vzduchové mezery (proto odvětrávané montované fasády) a jsou další aspekty. V případě, že je požadavek na celou fasáda (který není dle informací možné splnit). bude muset dojít k vybudování předstěn. Tyto předstěny nejsou součástí VV. Prosím o dovysvětlení.“
Dotaz č. 3
„V rámci objektu dochází k celkové výměně hromosvodu. Ve VV se objevuje pouze demontáž, montáž svodů, ale chybí montáž hromosvodu na střeše. Bude provedena úprava?“


Dotaz č. 4
„V PD je uvedeno, že venkovní omítka bude silikonová tl. 1,5 mm ve VV je ovšem silikonová tl. 2 mm. co prosím platí?“




Odpovědi zadavatele na jednotlivé dotazy v rámci poskytnutí Dodatečných informací č.1:



Odpověď zadavatele na Dotaz č. 1:

Požadavek je na dvě sondy do fasády a jedna do střechy. Cenu za jejich provedení je nutné zahrnout do VRN - položky 1.


Odpověď zadavatele na Dotaz č. 2:

Odpověď na dotaz je součástí výkazu výměr položka 28 bod 6. podrobného popisu (toto je požadavek požární zprávy):

6) systémové fasádní obkladové deksky vč. kotvení
Konstrukce fasády musí systémovými deskovými konstrukcemi (včetně stávajících konstrukcí) zajistit, aby obvodový plášť jako komplet splňoval požadavek na požární odolnost REI30 min a byl druhu DP1 max. DP2. Pokud toto nebude možné je nutné z vnitřního prostoru vybudovat systémovou předstěnu s požární odolností REI 30min. Veškeré náklady na zajištění požární odolnosti fasády (výpočty, atesty, zkoušky, případně bourání či vybudování požární předstěny) je zahrnuto v ceně této položky.


Odpověď zadavatele na Dotaz č. 3:

Dobrý den pro hromosvod je vytvořen samostatný rozpočet, který je součástí zadávací dokumentace: "Soupis prací oddíl M24 položka 134-HROMOSVOD [zadání].xls"
V položkách 26 a 27 je hromosvodové vedení na střeše. Svislé svody zůstanou beze změny. Naceňte výkaz výměr.





Odpověď zadavatele na Dotaz č. 4:

Platí výkaz výměr.


Uchazeči jsou povinni seznámit se s dodatečnými informacemi před podáním nabídky a reflektovat jejich znění v podané nabídce.
Za pověřenou osobu, Jana Dvorská.


Přílohy
- Dodatečné informace č. 1.docx (613.63 KB)