Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Nový pavilon DSS Liblín – projektová dokumentace
Odesílatel Jana Dvorská
Organizace odesílatele Centrální nákup Plzeňského kraje, příspěvková organizace [IČO: 72046635]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 21.01.2015 08:09:27
Předmět Dodatečné informace č. 1

Dodatečné informace_č. 1
Dobrý den.
Ve věci veřejné zakázky malého rozsahu na služby s názvem „Nový pavilon DSS Liblín – projektová dokumentace“ v zastoupení zadavatele podávám tyto dodatečné informace k zadávacím podmínkám, které upřesňují Výzvu zadavatele.
Veškeré dodatečné informace jsou zároveň uveřejňovány v systému E-ZAK (https://ezak.cnpk.cz/contract_display_3314.html) v sekci „Dodatečné informace“. K dodatečným informacím mají neomezený, dálkový přístup všichni uchazeči veřejné zakázky.
Na adresu administrátora byly doručeny následující dotazy:
Dotaz č. 1:

„Máte vyřešena autorská práva k DUR ?“

Odpověď č. 1:
Stanovisko zadavatele:
Ano v dodatku ke smlouvě s projektovou kanceláří, která DUR realizovala je v čl. 1 Předmět dodatku pod bodem 2 „Poskytnutí výhradní a neomezené licence k autorskému dílu – projektové dokumentaci pro územní řízení (DUR) v rozsahu specifikovaném v čl. 1 1 této smlouvy“ (čl.1 1 zní: „Zpracování dokumentace pro územní řízení (DUR), tak aby byl splněn termín přerušení stavebního řízení (MěÚ Radnice, stavební odbor č.j.: MěÚ/339/2013), který byl stanoven do 31.12.2014. Důvodem přerušení byla stížnost účastníků řízení.
Obsah dokumentace, resp. obsah a rozsah podkladů přikládaných k návrhu na vydání územního rozhodnutí, je předepsán vyhláškou č.503/2006 Sb., o podrobnější úpravě územního řízení, veřejnoprávní smlouvy a územního opatření – v příloze č. 1 této vyhlášky.“

Dotaz č. 2:

„Mají být do nabídky zahrnuty náklady na správní poplatky a nebo si je uhradí obec (či na přefakturaci)?“
Odpověď č. 2:
Ano, veškeré správní poplatky musí být zahrnuty v nabídkové ceně.



Uchazeči jsou povinni seznámit se s dodatečnými informacemi před podáním nabídky a reflektovat jejich znění v podané nabídce.
Za pověřenou osobu,


Přílohy
- Dodatečné informace č. 1.docx (180.50 KB)