Přijatá zpráva - výzva

Zadávací řízení IT
Odesílatel Michaela Bervidová
Organizace odesílatele Centrální nákup Plzeňského kraje, příspěvková organizace [IČO: 72046635]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 07.08.2023 15:28:26
Předmět Výzva k podání nabídek

Vážení,

jako administrátor podlimitní veřejné zakázky z názvem "NÁKUP NÁBYTKU A IT Z PROJEKTU ROZVOJ MODERNÍ VÝUKY A PROSTŘEDÍ ŠKOLY GASOŠ PLASY", zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení, si Vám dovoluji zaslat Výzvu k podání nabídek k této VZ.

Jedná se o veřejnou zakázku na dodávky s celkovou předpokládanou hodnotou 4 117 361,- Kč bez DPH. Předpokládaná hodnota části 1 - Nábytek činí 2 329 339,- Kč bez DPH. Předpokládaná hodnota části 2 - IT činí 1 788 022,- Kč bez DPH.

Předmětem části 1 - Nábytek je dodávka školního a kancelářského nábytku a souvisejícího technického a kuchyňského vybavení pro zadavatele. Předmětem části 2 - IT je dodávka ICT pro zadavatele.

Zadávací dokumentace včetně všech příloh, je k dispozici volně ke stažení na webu elektronického nástroje E-ZAK na profilu zadavatele, v detailu příslušné veřejné zakázky (v sekci Zadávací dokumentace veřejné zakázky) URL adrese: https://ezak.cnpk.cz/contract_display_10670.html
Na této adrese je Zadávací dokumentace včetně všech příloh přístupná volně ke stažení po celou lhůtu pro podání nabídek.

Na adrese https://ezak.cnpk.cz/contract_display_10671.html (v sekci „Veřejné dokumenty“) naleznete i případné dodatečné informace k části 1 - Nábytek. Na této URL adrese budou také podávány elektronické nabídky na část 1 - Nábytek.

Na adrese https://ezak.cnpk.cz/contract_display_10672.html (v sekci „Veřejné dokumenty“) naleznete i případné dodatečné informace k části 2 - IT. Na této URL adrese budou také podávány elektronické nabídky na část 2 - IT.

Nejpozdější termín pro podání nabídky na obě části VZ je 24. 8. 2023 v 10:00 hod.

Předem děkujeme za účast.

S pozdravem

Mgr. Bc. Michaela Bervidová
Centrální nákup Plzeňského kraje, příspěvková organizace


Přílohy
- Zadávací dokumentace ICT a nábytek_sig.pdf (1.04 MB)