Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení S6 - Servisní podpora systému sledování vozů
Odesílatel Petr Stehlík
Organizace odesílatele Zdravotnická záchranná služba Plzeňského kraje [IČO: 45333009]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 19.11.2020 08:15:50
Předmět Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1

Dobrý den, zadavatel níže uvádí vysvětlení zadávací dokumentace vč. znění původních dotazů:

Dotaz č. 1 ze dne 18.11.2020:
V zadávací dokumentaci není specifikováno, zda musí být nabídka podána jako jeden dokument nebo je možné ji podat formou několika samostatných dokumentů. Je možné nabídku podat formou několika samostatných dokumentů s ohledem na to, že jednotlivé dokumenty budou samostatně podepsané elektronickou formou (elektronickým podpisem)?

Odpověď č. 1:
Zadavatel umožňuje podání nabídky jak v jediném dokumentu, tak i jako více dokumentů samostatně. Podstatné je, aby stěžejní dokumenty (návrh smlouvy, krycí list apod.) nabídky byly podepsány oprávněnou osobou e-podpisem, příp. vlastnoručně podepsané a naskenované. Bude-li nabídka jako celek při jejím podání v EZAK elektronicky podepsána oprávněnou osobou, není již nutné podepisovat její součásti (dokumenty).

Dotaz č. 2 ze dne 18.11.2020:
Podání jediné závazné nabídky bez možných variant vyžaduje explicitní specifikaci některých požadavků na součinnost Zadavetele, které musí být zajištěny a měly by být následně i součástí smlouvy. Jelikož pro specifikaci požadavků na součinnost není v rámci zadávací dokumentace vyčleněn prostor, žádáme o upřesnění, zda tyto požadavky mohou být součástí nabídky jako další, samostatný dokument s názvem „Požadavky na součinnost Zadavatele“?

Odpověď č. 2:
Zadavatel nepřipouští variantní řešení nabídky. Zadavatel připouští v nabídce předložení samostatného dokumentu s požadavky na součinnost zadavatele. Tento dokument bude posouzen komisí v rámci posouzení nabídek z hlediska akceptovatelnosti pro zadavatele. Budou-li požadavky v dokumentu pro zadavatele akceptovatelné, stane se součástí smlouvy, přičemž o jeho konečné podobě a začlenění do smlouvy bude jednáno před podpisem smlouvy.

Zadavatel nebude prodlužovat lhůtu pro podání nabídek.

S pozdravem Ing. Petr Stehlík