Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Odstranění stavby stávajícího mostu a stavba nového mostu č. 11753-1 v obci Chocenický Újezd
Odesílatel Markéta Pěčková
Organizace odesílatele Správa a údržba silnic Plzeňského kraje, příspěvková organizace [IČO: 72053119]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 23.07.2020 08:35:46
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,

ano, požadujeme předložení originálu závazného příslibu banky s bankovní licencí platnou na území Evropského hospodářského prostoru a/nebo zemí OECD, kde se banka zavazuje, že Vaše nabídka bude vybrána jako nejvýhodnější, je banka připravena poskytnout bankovní záruku v náš prospěch k zajištění plnění závazku vyplývajících ze Smlouvy, a to v rozsahu a v trvání podle čl. XXXII Smlouvy. Zadavatel současně připomíná, že závazný příslib banky musí být platný minimálně po celou dobu zadávací lhůty a že hotovitel je povinen před podpisem Smlouvy poskytnout originál záruční listiny (bankovní záruky) vystavený bankou v platném znění, ve sjednané výši, platné po celou dobu provádění Díla a odstraňování vad a nedodělků.

S pozdravem
Markéta Pěčková

Původní zpráva

Datum 22.07.2020 09:17:33
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den.

Tímto bychom Vás chtěli požádat o poskytnutí dodatečné informace k zadávací dokumentaci pro výše uvedenou veřejnou zakázku.

Dotaz zní:
Měli bychom dotaz k článku 23.3. v zadávací dokumentaci, týkající se předložení příslibu bankovní záruky. Zda bude dostačující předložení originálu Bankovního potvrzení, ve kterém bude uvedeno, že je bankovní instituce připravena poskytnout naší společnosti bankovní záruku na první požádání za podmínek vyplývajících ze Smlouvy o dílo.

Děkujeme.

S pozdravem Lenka Havlíková