Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Nákup výpočetní techniky pro SPŠ strojnickou a SOŠ prof. Švejcara Plzeň
Odesílatel Jan Kronďák
Organizace odesílatele Centrální nákup Plzeňského kraje, příspěvková organizace [IČO: 72046635]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 09.07.2020 10:15:00
Předmět Vysvětlení zadávací dokumentace č.2

Zadavatel poskytuje prostřednictvím administrátora v souladu s § 98 a § 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále „ZZVZ“), vysvětlení zadávací dokumentace k výše uvedené veřejné zakázce.

Dotaz č.1:
V zadávací dokumentaci 40 ks Notebooků, požadujete rozhraní USB 2x (z toho min. 1x USB 3.0), DisplayPort, HDMI, audio výstup/vstup. Musí být oba porty (DisplayPort, HDMI ) integrovány v těle notebooku nebo je možno řešit jeden z portů redukcí?

Odpověď č.1:
Je možné řešit redukcí jednoho z portů. Redukce musí být být součástí dodávky.



Dotaz č.2:
u Notebooku požadujete Grafická karta G3DMark/ Overall Rank: min. 22, což dle uznávaného testu ve výběrových řízeních https://www.videocardbenchmark.net/ odpovídá grafické kartě o minimálním odpovídajícím výkonu jako GeForce RTX 2080 (Mobile) a zároveň požadujete dotykový displej. Dále požadujete procesor o výkonů min. 6800 bodů, ale u takovýchto strojů jsou dodávány procesory s minimálně dvojnásobným výkonem. Nedošlo při požadavku na displej či grafickou kartu k překlepu? Domníváme se že taková zařízení jsou na trhu velmi omezená a pohybují se cenově okolo 100000 za kus. Opravdu zadavatel do školy požaduje pro studenty herní notebooky s dotykovým displejem a nejvýkonnější herní grafikou na trhu?

Dotaz č.3:
Prosím o info u specifikace grafické karty G3DMark/ Overall Rank: min. 22 u 40 ks notebooků. Notebooky jsme našli na CZ trhu jen 2 a cena levnějšího je 89tisíc bez DPH. Prosím o zaslání referenčního modelu notebooku. Nebo pokud se jedná o překlep o jeho skutečnou hodnotu.
Pokud je překlep u NTB, tím pádem předpokládáme že ten samý překlep bude u graf. karty u 66 PC.

Odpověď č.2 a č.3:
Hodnoty benchmark score u CPU a GPU jak u PC tak u notebooků nebyly uvedeny správně. V příloze této zprávy dokument Příloha č.1 - Technická specifikace, kde jsou již hodnoty opraveny.


Lhůta pro podání nabídek se nemění.


Přílohy
- Příloha č. 1 - Technická specifikace_v2.docx (20.43 KB)