Přijatá zpráva - výzva

Zadávací řízení Podpora odborného vzdělávání v Plzeňském kraji - materiál, pomůcky a nářadí pro SŠ a ZŠ Oselce
Odesílatel Miroslav Lávička
Organizace odesílatele Střední škola a Základní škola, Oselce [IČO: 00077691]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 08.10.2019 08:48:07
Předmět Výzva k podání nabídky

Sp.zn.: VZ 74/19
Č.j. 255/19

Vážení,
jako zadavatel VZ Vás tímto vyzýváme, jako dodavatele, k podání nabídky na veřejnou zakázku s názvem „Podpora odborného vzdělávání v Plzeňském kraji - materiál, pomůcky a nářadí pro SŠ a ZŠ Oselce“ a přílohou zasíláme Výzvu k podání nabídky včetně příloh, které jsou její nedílnou součástí.

Veřejná zakázka je dělená na části. Zadavatel postupuje při výběru dodavatele v každé části odděleně. Dodavatel může podat nabídku na jednu nebo všechny části VZ.

Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo působnost zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek.
Zadávání této veřejné zakázky se řídí postupy pro zadávání zakázek, zařazených do III. skupiny, upravenými ve Směrnici Rady Plzeňského kraje č. 2/2016, o zadávání veřejných zakázek.

Výzva k podání nabídky včetně dalších příloh, není výzvou ve smyslu ZZVZ. Tato výzva a údaje v ní obsažené jsou zároveň zadávacími podmínkami.

Cílem veřejné zakázky s názvem „Podpora odborného vzdělávání v Plzeňském kraji - materiál, pomůcky a nářadí pro SŠ a ZŠ Oselce“ je uzavření Kupních smluv v jednotlivých částech VZ, které budou v souladu s podmínkami danými zadavatelem v písemné výzvě a nabídkou vybraného dodavatele v příslušné části veřejné zakázky.
Kupní smlouva bude uzavřena pouze s jedním dodavatelem v příslušné části VZ.

Nejpozdější termín pro podání nabídky je 21. 10. 2019 do 16:00 hodin.
Veškeré další podmínky a požadavky zadavatele jsou uvedeny v jednotlivých článcích Výzvy a jejích přílohách.

Děkujeme předem za účast

s pozdravem

Mgr. Renata Janoušková
e-mail: renata.janouskova@cnpk.cz
tel.: 770 136 841


Přílohy
- Vyzva_k_podani_nabidky.pdf (1.08 MB)