Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Internetové stránky s tarifním poradcem jízdného v Plzeňském kraji pro cestující
Odesílatel Jan Kronďák
Organizace odesílatele Centrální nákup Plzeňského kraje, příspěvková organizace [IČO: 72046635]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 16.01.2019 07:05:01
Předmět Vysvětlení zadávací dokumentace

Na základě dotazů uveřejňuje zadavatel toto vysvětlení zadávací dokumentace:

Dotaz č.1:
V dokumentu č.1 - Technická specifikace - princip tarifz IDP se mimo jiné uvádí:
" ...Tarif zatím řeší předplatné časové jízdné, zavedení jednotlivého přestupného jízdného se připravuje od 1. 1. 2020 – bude fungovat na stejném principu jako předplatné jízdné (tedy cena se bude řídit počtem a druhem zón). Výše cen jednotlivého jízdného není zatím stanovena. Pro naprogramování tohoto jízdného bude dodavateli dodána uvažovaná podoba a výše tohoto jízdného s tím, že přesné ceny si zadavatel (nebo pověřená osoba) bude moci upravit na správcovské stránce (viz Příloha 3).

Zmiňovaná Příloha č.3 není součástí zadávací dokumentace, resp. příloha č. 3, která je součástí ZD je "Krycí list nabídky". Může zadavatel tuto přílohu poskytnout?
Vzhledem k tomu, že bude potřeba tuto přílohu nastudovat s ohledem na nabídku, navrhujeme prodloužení lhůty pro podání nabídek.

Odpověď č.1:
Jedná se o překlep, v dokumentu má být uvedena příloha 2, kde je stručně správcovská stránka popsána na straně 5.
Zjednodušeně jde o to, že zadávaný poradce má zkrátka počítat i s tarifem, který ještě zatím není zaveden. Proto budou dodána zkušební data a ty pak bude možné změnit.
Všechny údaje byly tedy uvedeny ve zveřejněné dokumentaci.

Dotaz č.2:
V dokumentu č.1 - Technická specifikace - požadavky na kalkulátor jízdného IDP se mimo jiné uvádí:
"Kalkulátor bude slouižt i jako tarifní poradce, který nejen zobrazí výslednou celkovou cenu jízdného, ale přepočte ji i na den a porovná s cenou jednoduchého jízdného.
Stránka bude přímo napojená na vyhledávač na www.poved.cz a je popsána níže."

Součástí veřejné zakázky "Internetové stránky s tarifním poradcem jízdného v PK pro cestující" je i případná úprava webových stránek www.poved.cz nebo pouze vytvoření tarifního kalkulátoru?

Odpověď č.2:
Předmětem zakázky je pouze vytvoření tarifního poradce, nikoli úprava webových stránek společnosti POVED. Tarifní kalkulátor bude integrován do stránek POVED (předpokládá se spolupráce s webmasterem stránek).

Dále se předpokládá, že tarifní poradce bude pracovat také na základě vyhledání tarifního vyhledávače (zadání údajů bude jinak možné i přímo do poradce – viz např. příloha 2, stran 6 VZOR).


Vzhledem k tomu, že vysvětlením dokumentace nebyl změněn předmět plnění, lhůta pro podání nabídek se nemění.

S pozdravem,
Jan Kronďák