Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Pořízení výukových a výcvikových pomůcek pro ZZS Plzeňského kraje (2.vyhlášení)
Odesílatel Jan Kronďák
Organizace odesílatele Centrální nákup Plzeňského kraje, příspěvková organizace [IČO: 72046635]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 26.10.2018 14:06:30
Předmět Vysvětlení zadávací dokumentace č.2 ze dne 26.10.2018

Zadavatel na základě žádosti dodavatele vydává toto vysvětlení zadávací dokumentace.

Dotaz č.1:
V požadavcích na dodávku části "2) Monitor", požadavek č.2 jsou uvedeny parametry monitoru typu TN. Je možné dodat monitor s technologií IPS, která je modernější a má větší pozorovací úhly 178/178/ a odezvu 6ms? Tento monitor je pro zamýšlené pracoviště plně vyhovující.

Odpověď č.1:
Zadavatel připouští i variantu typu panelu IPS, která má lepší parametry než varianta s panelem typu TN.

Dotaz č.2:
V požadavcích na dodávku část "2) Monitor", požadavek č.2 je uveden požadavek na úhlopříčku 24". Je možné dodat monitor výrobce řady 24", který má přesnou úhlopříčku 23,8"?

Odpověď č.2:
Zadavatel připouští variantu monitoru řady 24" u které je skutečná velikost 23,8"

Dotaz č.3:
V požadavcích na dodávku část "2) Monitor", požadavek 4.2 je požadovaná dodávka napájecího kabelu pro stejnosměrný proud pro zvukovou lištu a v požadavku č.3 je požadována stereo lišta s napájením z monitoru a výkon: min 10 wattů. Současná nabídka stereo lišt nenabízí řešení, které by plně vyhovovalo požadavkům. Je možné nabídnout stereo lištu se samostatným napájením a výkonem 10W nebo stereo lištu napájenou z monitoru pomocí technologie USB, která nedovoluje požadovaný výkon 10W a přitom provoz dispečerského pracoviště zajístí hlasitý a čistý zvuk. Je možné tedy nabídnout stereo lištu napájenou z monitoru USB s nižším výkonem?

Odpověď č.3:
Zadavatel připouští variantu stereo lišty napájené z USB portu. V době vzniku technické specifikace byly na trhu určité varianty. V případě, že není možné v současné době dodat zařízení odpovídajících parametrů dle původní specifikace, zadavatel připouští variantu stereo lišty napájené z USB portu za předpokladu, že bude zajištěn dostatečně kvalitní poslech.

Dotaz č.4:
V požadavcích na dodávku část "9) Integrace - HW" požadavek č.3 je požadován monitor s parametry, které v současné nabídce dotykových monitorů nenabízí řešení, které by plně odpovídalo uvedeným požadavkům (např. kombinace kapacitní technologie a RS232). Je možné nabídnout dotykový LCD monitor s min. úhlopříčkou 19" a rozlišení min.:1280x1024, který bude plně vyhovovat požadovanému účelu provozu integrace?

Odpověď č.4:
Zadavatel připouští variantu dotykového monitoru nabízených parametrů.


S pozdravem,
Jan Kronďák