Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Mobilní tiskárny pro výjezdové skupiny ZZSPK 2018
Odesílatel Petr Stehlík
Organizace odesílatele Zdravotnická záchranná služba Plzeňského kraje [IČO: 45333009]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 31.05.2018 08:42:23
Předmět Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3

Dobrý den, zadavatel obdržel dne 30.05.2018 v 15:14 hodin (email), resp. v 15:22 hodin (EZAK) žádost o vysvětlení zadávacích podmínek. Tato žádost byla podána po uplynutí lhůty k tomu stanovené (čl. 8 Výzvy: Dodavatel může požádat o vysvětlení zadávacích podmínek. Žádost zašle dodavatel zadavateli nejpozději 3 pracovní dny před skončením lhůty pro podání nabídek.).

Zadavatel přesto níže uvádí vysvětlení zadávací dokumentace vč. znění původních dotazů:

Dotaz č. 1:
Obracíme se na vás v rámci výzvy k veřejné zakázce Mobilní tiskárny pro sanitní vozy ZZSPK 2018. Po konzultaci s firmou SICAR jsme společně dospěli k závěru, že současné držáky jsou certifikovány pouze pro konkrétní typ tiskárny HP. Nelze je tedy použít bez nové certifikace pro jakékoli jiné zařízení. Domníváme se, že nová certifikace současných držáků by byla výrazně nákladnější, než dodání a montáž již certifikovaných existujících držáků pro poptávané tiskárny. Na základě těchto skutečností bychom si dovolili Vám navrhnout úpravu zadávacích podmínek, ceny a termínu odevzdání nabídky.

Odpověď č. 1:
V certifikaci držáku není uveden konkrétní typ tiskárny. V případě, že dodavatel dodá tiskárnu, pro kterou bude držák bez nutných úprav vyhovující, není zapotřebí nové certifikace. Zadavatel nebude upravovat zadávací podmínky.

Zadavatel nebude prodlužovat lhůtu pro podání nabídek.

S pozdravem Ing. Petr Stehlík